| Anahi: Ljubljena in osovražena | |
|
+5Cassie amadeja_anny Senny* princessa Barbara 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Barbara *Protectora de Anahi*
Število prispevkov : 159 Rojstni dan : 18/11/1989 Age : 35 Opozorilne točke : Registration date : 18/12/2008
| Naslov sporočila: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 10:22 pm | |
| Anahi: Ljubljena in osovražena
Anahi je priznala, da je njena popularnost v svetu večja kot v domači Mehiki
MÉXICO- Pevka Anahi je priznala, da jo na njeni smostojni karieri konstantno spremljajo negativne kritike in čeprav v Mehiki njen glasbeni izdelek ne zaseda prvih mest na lestvicah, je v tujini njeno delo cenjeno in priznano.
Delirra cel svet
"Že večkrat sem vam povedala in se mi resnično ne da več govoriti o tem, vem da ni vsem všeč moj CD, zame je pomembno samo, kaj si o njem mislijo moji oboževalci in ne ostali ljudlje, ki jim moja glasba ni všeč ali me ne marajo. Sanje s tega CD-ja so v celoti namenjene moji publiki, mojim zvestim oboževalcem." je povedala na itervjuju z Notimex.
Pevka, ki je požela velike uspehe v Šaniji in v državah vzhodne Europe kot so Srbija, Romunija, Hrvaška in Črna gora pravi, da ji zelo veliko pomenijo " priznanja" in dober sprejem njene glasbe in telenovel zunaj Mehike.
" Predstavljajte si, kaj čutim vsakič ko ti moji oboževalci, ki ne govorijo mojega jezika pojejo v španščini, oni ne dajo v to samo svojega srca ampak tudi vse svoje moči da se naučijo mojo pesem in da pridejo in rečejo: "hola, te amo, me das tu autografo?" Živijo tako daleč od nas in da jim je všeč kar počne neka mehičanka, je res nevrjetno!"
Mehiška pevka ja poudarila, da se nahaja v najbolšem momentu njenega osebnega življenja in umetniškega ustvarjanja. Kaj govorijo o njej preprosto presliši, saj ne da ji ni mar, vendar se je preprosto na te stvari že navadila. "Nevem če bom umrla jutri ali čez 20 let, ampak vem, da živim in uživam vsak dan posebaj in 100 procentno. Poskušam biti in misliti pozitivno, ljudem pošiljam dobre vibracije in se ne obremenjujem z negativnimi stvarmi, slabe vibre ne želim nikomur."
Pevka je povedala tudi, da je kot del promocije že obiskala Brazilijo, Venezuelo, Argentino, Chile in El Salvador. Aprila pa načrtuje še koncerte v San Diegu, Los Angelesu in San Joseju.
VIR: Univision.com Novica je kar precej skrajšana in prirejena | |
|
| |
princessa *Tinkerbell*
Število prispevkov : 212 Rojstni dan : 08/09/1996 Age : 28 Opozorilne točke : Registration date : 31/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 10:31 pm | |
| aaaah ; prav ma ; glavn da nam je CD ušeč nam ; njenim fanom <333333 ; tko čist prav je povedla ; sam ne ne in ne ; ne bo umrla ; ne jutri in ne čez 20 let ; umrla bo ko bo mela že vnuke ; ko bo ona stara 90 let ;DDDD Annie ; tu eres todo para mi . | |
|
| |
Število prispevkov : 159 Rojstni dan : 18/11/1989 Age : 35 Opozorilne točke : Registration date : 18/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 10:35 pm | |
| Ampak slovenci smo spet izviseli!! Črna Gora prej ko mi ???! | |
|
| |
Senny* *Protectora de Anahi*
Število prispevkov : 2893 Rojstni dan : 03/08/1990 Age : 34 Opozorilne točke : Registration date : 18/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 10:49 pm | |
| mah barbara...u vsaki novice je drugac napisan....vedno dajo neke drzave ko sploh se ni bla tam...ampak dober....u mehiki so se je ze mal "navelical"...hecam se.... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 10:53 pm | |
| ja ma saj vem.....sam zadnje čase se mi zdi da vedno tak naletim da mi vedno izvisimo hehe Ja so se je mogoč mal ja, bomo vidli kak ji bo šlo s temi koncert zdaj... | |
|
| |
Število prispevkov : 2893 Rojstni dan : 03/08/1990 Age : 34 Opozorilne točke : Registration date : 18/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 10:58 pm | |
| mah ce novinarji ne vejo kaj pisejo usak si namisl par drzav ko so tle u j.evropi hh | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 11:20 pm | |
| ja vrjetno res....vejo neke pol resnice oz. se niti ne pozanimajo dovolj o stvari, pol pa tumarije pišejo! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Čet Feb 11, 2010 11:24 pm | |
| tocno....glavno da mi vemo =) | |
|
| |
amadeja_anny *Tinkerbell*
Število prispevkov : 169 Rojstni dan : 28/09/1995 Age : 29 Opozorilne točke : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Pet Feb 12, 2010 4:15 pm | |
| ouo..bravo any!! kar presliš tiste k so nesramni pa grdi.... mi te ne bomo nikol zapustili..<3<3 | |
|
| |
Cassie *Bebe*
Število prispevkov : 37 Rojstni dan : 08/02/1993 Age : 31 Opozorilne točke : Registration date : 25/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Pet Feb 12, 2010 4:36 pm | |
| Bravo Anahi. Go Any,go Any..Te amo,me das tu autografo?.. Za svetovnega idola se španskega jezika ni težko naučiti Any moja. Pesmi so tako dobre,da gredo že same po sebi v uho in nam španski jezik postane nekoliko lažji kot se zdi. In s tvojimi pesmimi in po tvoji zaslugi zna španščino vsaj malo veliko več ljudi kot prej. Tu eres nuestro razón para vivir. Go any,go any. Dobr si jim povedalaa.!! Kar jim gre,kdo se bo norčeval iz najbolj popularne pevke? In don't worry,samo fouš so. ne vzemi tega osebno..Nekateri pač nikomur ne privoščijo, svet je pokvarjen.Še dobro da imaš nas,za podporo,ki nas je tako ali tako več tistih ki te kao sovražijo,globoko v srcu pa te ljubijo,spoštujejo.. | |
|
| |
neja_mia *Bebe*
Število prispevkov : 45 Rojstni dan : 10/10/1994 Age : 30 Opozorilne točke : Registration date : 17/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Sob Apr 17, 2010 5:20 pm | |
| Sej ma prav...Ona dela glasbo za nas pa za njene fane ne pa za ene čudake kteri sploh ne vejo kaj je to dobra, cool - ska in zakon muska ! | |
|
| |
aNaHii.<33 *Fairy especial*
Število prispevkov : 1179 Opozorilne točke : Registration date : 30/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Pon Apr 19, 2010 12:03 am | |
| Kar novinarji pišejo za razne države pa to najbol, da nam dol visi, mislm pa, da vsi vemo, da Anahi točno ve, kje in kaj je Slovenija, pa če ji je blo ušeč pr ns al pa ne... | |
|
| |
speliika<3 *Peter Pan*
Število prispevkov : 554 Rojstni dan : 22/02/1994 Age : 30 Kraj : ...dreamz...RBD=) Opozorilne točke : Registration date : 10/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Ned Maj 23, 2010 8:53 pm | |
| | |
|
| |
*anahi_serbia* *Magia empieza*
Število prispevkov : 9 Rojstni dan : 19/11/1997 Age : 27 Opozorilne točke : Registration date : 15/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena Ned Jun 13, 2010 12:14 am | |
| li +dao+n't ,u+nderstand... (( | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena | |
| |
|
| |
| Anahi: Ljubljena in osovražena | |
|