Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Domača stranKazaloAnahiLatest imagesIščiBlogRegistriraj sePrijava

Anahi: Ljubljena in osovražena

Go down 
+5
Cassie
amadeja_anny
Senny*
princessa
Barbara
9 posters
AvtorSporočilo
Barbara
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Barbara

Število prispevkov : 159
Rojstni dan : 18/11/1989
Opozorilne točke :
Anahi: Ljubljena in osovražena Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Anahi: Ljubljena in osovražena Right_bar_bleue

Registration date : 18/12/2008

Anahi: Ljubljena in osovražena Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 10:22 pm

Anahi: Ljubljena in osovražena 019

Anahi je priznala, da je njena popularnost v svetu večja kot v domači Mehiki

MÉXICO- Pevka Anahi je priznala, da jo na njeni smostojni karieri konstantno spremljajo negativne kritike in čeprav v Mehiki njen glasbeni izdelek ne zaseda prvih mest na lestvicah, je v tujini njeno delo cenjeno in priznano.

Delirra cel svet

"Že večkrat sem vam povedala in se mi resnično ne da več govoriti o tem, vem da ni vsem všeč moj CD, zame je pomembno samo, kaj si o njem mislijo moji oboževalci in ne ostali ljudlje, ki jim moja glasba ni všeč ali me ne marajo. Sanje s tega CD-ja so v celoti namenjene moji publiki, mojim zvestim oboževalcem."
je povedala na itervjuju z Notimex.

Pevka, ki je požela velike uspehe v Šaniji in v državah vzhodne Europe kot so Srbija, Romunija, Hrvaška in Črna gora pravi, da ji zelo veliko pomenijo " priznanja" in dober sprejem njene glasbe in telenovel zunaj Mehike.

" Predstavljajte si, kaj čutim vsakič ko ti moji oboževalci, ki ne govorijo mojega jezika pojejo v španščini, oni ne dajo v to samo svojega srca ampak tudi vse svoje moči da se naučijo mojo pesem in da pridejo in rečejo: "hola, te amo, me das tu autografo?" Živijo tako daleč od nas in da jim je všeč kar počne neka mehičanka, je res nevrjetno!"

Mehiška pevka ja poudarila, da se nahaja v najbolšem momentu njenega osebnega življenja in umetniškega ustvarjanja. Kaj govorijo o njej preprosto presliši, saj ne da ji ni mar, vendar se je preprosto na te stvari že navadila. "Nevem če bom umrla jutri ali čez 20 let, ampak vem, da živim in uživam vsak dan posebaj in 100 procentno. Poskušam biti in misliti pozitivno, ljudem pošiljam dobre vibracije in se ne obremenjujem z negativnimi stvarmi, slabe vibre ne želim nikomur."

Pevka je povedala tudi, da je kot del promocije že obiskala Brazilijo, Venezuelo, Argentino, Chile in El Salvador. Aprila pa načrtuje še koncerte v San Diegu, Los Angelesu in San Joseju.

VIR: Univision.com
Novica je kar precej skrajšana in prirejena Smile
Nazaj na vrh Go down
http://uckersslovenia.just-forum.net/forum.htm
princessa
*Tinkerbell*
*Tinkerbell*
princessa

Število prispevkov : 212
Rojstni dan : 08/09/1996
Opozorilne točke :
Anahi: Ljubljena in osovražena Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Anahi: Ljubljena in osovražena Right_bar_bleue

Registration date : 31/10/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 10:31 pm

aaaah ; prav ma ; glavn da nam je CD ušeč nam ; njenim fanom <333333 ;

tko čist prav je povedla ; sam ne ne in ne ; ne bo umrla ; ne jutri in ne čez 20 let ; umrla bo ko bo mela že vnuke ; ko bo ona stara 90 let ;DDDD

Annie ; tu eres todo para mi . Anahi: Ljubljena in osovražena 704209
Nazaj na vrh Go down
Barbara
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Barbara

Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 10:35 pm

Ampak slovenci smo spet izviseli!! Črna Gora prej ko mi ???! Mad
Nazaj na vrh Go down
Senny*
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Senny*

Število prispevkov : 2893
Rojstni dan : 03/08/1990
Opozorilne točke :

Registration date : 18/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 10:49 pm

mah barbara...u vsaki novice je drugac napisan....vedno dajo neke drzave ko sploh se ni bla tam...ampak dober....u mehiki so se je ze mal "navelical"...hecam se....
Nazaj na vrh Go down
https://hefca-eslovenia.slovenianforum.com
Barbara
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Barbara

Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 10:53 pm

ja ma saj vem.....sam zadnje čase se mi zdi da vedno tak naletim da mi vedno izvisimo hehe Razz
Ja so se je mogoč mal ja, bomo vidli kak ji bo šlo s temi koncert zdaj...
Nazaj na vrh Go down
Senny*
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Senny*

Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 10:58 pm

mah ce novinarji ne vejo kaj pisejo Wink usak si namisl par drzav ko so tle u j.evropi hh
Nazaj na vrh Go down
Barbara
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Barbara

Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 11:20 pm

ja vrjetno res....vejo neke pol resnice oz. se niti ne pozanimajo dovolj o stvari, pol pa tumarije pišejo!
Nazaj na vrh Go down
Senny*
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Senny*

Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 11:24 pm

tocno....glavno da mi vemo =)
Nazaj na vrh Go down
amadeja_anny
*Tinkerbell*
*Tinkerbell*
amadeja_anny

Število prispevkov : 169
Rojstni dan : 28/09/1995
Opozorilne točke :

Registration date : 03/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimePet Feb 12, 2010 4:15 pm

ouo..bravo any!! kar presliš tiste k so nesramni pa grdi.... mi te ne bomo nikol zapustili..<3<3
Nazaj na vrh Go down
Cassie
*Bebe*
*Bebe*

Število prispevkov : 37
Rojstni dan : 08/02/1993
Opozorilne točke :

Registration date : 25/01/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimePet Feb 12, 2010 4:36 pm

Bravo Anahi. Go Any,go Any..Te amo,me das tu autografo?..
Za svetovnega idola se španskega jezika ni težko naučiti Any moja.
Pesmi so tako dobre,da gredo že same po sebi v uho in nam španski jezik postane nekoliko
lažji kot se zdi. In s tvojimi pesmimi in po tvoji zaslugi zna španščino vsaj malo veliko več ljudi kot prej. Tu eres nuestro razón para vivir.
Go any,go any.
Dobr si jim povedalaa.!! Kar jim gre,kdo se bo norčeval iz najbolj popularne pevke?
In don't worry,samo fouš so. ne vzemi tega osebno..Nekateri pač nikomur ne privoščijo,
svet je pokvarjen.Še dobro da imaš nas,za podporo,ki nas je tako ali tako več tistih ki te kao sovražijo,globoko v srcu pa te ljubijo,spoštujejo..
Nazaj na vrh Go down
neja_mia
*Bebe*
*Bebe*
neja_mia

Število prispevkov : 45
Rojstni dan : 10/10/1994
Opozorilne točke :

Registration date : 17/04/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeSob Apr 17, 2010 5:20 pm

Sej ma prav...Ona dela glasbo za nas pa za njene fane ne pa za ene čudake kteri sploh ne vejo kaj je to dobra, cool - ska in zakon muska ! Anahi: Ljubljena in osovražena 815501
Nazaj na vrh Go down
aNaHii.<33
*Fairy especial*
*Fairy especial*
aNaHii.<33

Število prispevkov : 1179
Opozorilne točke :

Registration date : 30/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimePon Apr 19, 2010 12:03 am

Kar novinarji pišejo za razne države pa to najbol, da nam dol visi, mislm pa, da vsi vemo, da Anahi točno ve, kje in kaj je Slovenija, pa če ji je blo ušeč pr ns al pa ne...
Nazaj na vrh Go down
speliika<3
*Peter Pan*
*Peter Pan*
speliika<3

Število prispevkov : 554
Rojstni dan : 22/02/1994
Kraj : ...dreamz...RBD=)
Opozorilne točke :

Registration date : 10/11/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 8:53 pm

Se strinjam aNaHii.<33, men je tut sam to važn da vem da ma ona rada slovenijo in ve da jo mamo tut mi fuuul radii Anahi: Ljubljena in osovražena 815501 Anahi: Ljubljena in osovražena 815501 Anahi: Ljubljena in osovražena 815501
Nazaj na vrh Go down
*anahi_serbia*
*Magia empieza*
*Magia empieza*
*anahi_serbia*

Število prispevkov : 9
Rojstni dan : 19/11/1997
Opozorilne točke :

Registration date : 15/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 12:14 am

li +dao+n't ,u+nderstand...Sad((
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Anahi: Ljubljena in osovražena   Anahi: Ljubljena in osovražena Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Anahi na 24 ur.com
» Glasuj za Anahi
» PRIPELJIMO ANAHI V SLOVENIJO
» Anahi zabodli na odru
» Anahi se je predstavila v Vini del Mar