Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Domača stranKazaloAnahiLatest imagesIščiBlogRegistriraj sePrijava

Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour

Go down 
+4
princessa
^Portillita ^
sanchiiKa
Miss.Serena
8 posters
AvtorSporočilo
Miss.Serena
*Que dificil es ser yo*
*Que dificil es ser yo*
Miss.Serena

Število prispevkov : 161
Rojstni dan : 24/11/1989
Kraj : Celje
Anahi je : facaa.^^
Opozorilne točke :
Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Right_bar_bleue

Registration date : 30/12/2008

Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePet Feb 19, 2010 3:57 pm

Tukaj je seznam pesmi, ki jih bo naša Annie pela v Ljubljani na koncertu. Mogoče je da kakšne pesmi ne bo odpela, jo zamenjala z drugo, itd..ampak, do sedaj se to še ni zgodilo na nobenem od koncertov!

01-Uvod Mi delirio World Tour
02-Mi delirio Remix
03-Desesperadamente sola Remix
04-Diálogo
05-Algún día
06-Para qué
07-Tal vez después Remix
08-Diálogo
09-Te puedo escuchar
10-Medley 1 (Como cada día / No digas nada Remix)
11-Él me mintió
12-Mala suerte
13-Breathe
14-Superenamorándome Single ladies Remix
15-Sálvame
16-Claveles importados
17-Predstavitev glasbenikov in plesalcev
18-Diálogo
19-Medley 2 (Así soy yo Remix / Extraña sensación / Desapareció)
20-Slovo
21-Desapareció Reprise
22-Hasta que me conociste
23-Probadita de mí
24-Mi delirio Reprise

Vir: Univision
Nazaj na vrh Go down
http://dulcesclub.team-talk.net/
sanchiiKa
*Bebe*
*Bebe*
sanchiiKa

Število prispevkov : 30
Rojstni dan : 08/06/1996
Opozorilne točke :
Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Right_bar_bleue

Registration date : 17/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePet Feb 19, 2010 6:24 pm

komi čakam chiikos !
Nazaj na vrh Go down
^Portillita ^
*Tinki winki*
*Tinki winki*
^Portillita ^

Število prispevkov : 52
Rojstni dan : 14/10/1996
Kraj : Maribor ;33
Opozorilne točke :

Registration date : 16/02/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePet Feb 19, 2010 6:57 pm

Same dobre pesmii <333
Can't weiit !
Nazaj na vrh Go down
Miss.Serena
*Que dificil es ser yo*
*Que dificil es ser yo*
Miss.Serena

Število prispevkov : 161
Rojstni dan : 24/11/1989
Kraj : Celje
Anahi je : facaa.^^
Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePet Feb 19, 2010 7:10 pm

ijaaa Smile Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour 704209
Nazaj na vrh Go down
http://dulcesclub.team-talk.net/
princessa
*Tinkerbell*
*Tinkerbell*
princessa

Število prispevkov : 212
Rojstni dan : 08/09/1996
Opozorilne točke :

Registration date : 31/10/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimeSob Feb 20, 2010 1:53 pm

komi čaaaaaaaakam <33333333333
Nazaj na vrh Go down
Senny*
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Senny*

Število prispevkov : 2893
Rojstni dan : 03/08/1990
Opozorilne točke :

Registration date : 18/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimeSob Feb 20, 2010 3:20 pm

tole kar ste komentiral je sam spam...ccccc...dejte se izogibat tega..ker to je brezveze brat....jeeej...komi cakam itd.......ja men so usec pesmi...ampak pr nas bojo itq spremenil..me hipnotizas je drugi singel in valda ga po pela na koncertih...tko da mislim da se bo ta vrstni red spremenil....so mi fajne te njene stare pesmi pa od rbd ko zapoje...samu useen bi rada slisala tanove s cdja....in cim manj playbacka :S
Nazaj na vrh Go down
https://hefca-eslovenia.slovenianforum.com
Tinnca.
*Peter Pan*
*Peter Pan*
Tinnca.

Število prispevkov : 424
Rojstni dan : 27/11/1993
Kraj : Novo mesto.
Anahi je : Najbolša ;*
Opozorilne točke :

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimeSob Feb 20, 2010 3:31 pm

Pomoje, bo spremnila par pesmi, pa jih bo dala iz CD-ja, ker tole ni glih dober za promocijo njenega CD-ja. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
http://anahirocksslo.justforum.net
Ana:croacia
*Bebe*
*Bebe*
Ana:croacia

Število prispevkov : 39
Rojstni dan : 16/09/1994
Opozorilne točke :

Registration date : 16/05/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePon Mar 08, 2010 6:24 pm

Ja se nadam da ce u sloveniji pjevat Hasta que llegues tuuu! <3 Obozavam tu pjesmuuuu.
A ove neke neznamm koje su na popisu, npr claveles importados, mala suerte, probadita de miii. ajjj sta je too?? xDD A neznamm. valjda ce to jos izmjenit, nema ni Me hipnotizas, a to je singl. Ah, neznam, vidjet cemo ubrzooo <3 Ajmeee. Ja cu se rasplakat kad ju vidim na pozornicii, majke miii. (:
Nazaj na vrh Go down
Senny*
*Protectora de Anahi*
*Protectora de Anahi*
Senny*

Število prispevkov : 2893
Rojstni dan : 03/08/1990
Opozorilne točke :

Registration date : 18/10/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePon Mar 08, 2010 6:26 pm

js pa upam...oz...tko nekak samoumevno je...da bi zapela me hipnotizas glede na to da je drugi singel...ta pesem je zakon....pa quiero mogoc tud....pa se kka nej bo....uglavnem...pustimo se presenetit Very Happy
Nazaj na vrh Go down
https://hefca-eslovenia.slovenianforum.com
love ANAHI
*Bebe*
*Bebe*

Število prispevkov : 33
Rojstni dan : 01/12/1994
Opozorilne točke :

Registration date : 04/01/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitimePon Mar 08, 2010 7:51 pm

Če ne še pa mi kako zapojmo ..Mi začnimo pa jopresenetimo z eno njeno pesmijo ...Npr. NO TE QUERO OLVIDAR al pa eno ko jo ne poje na koncertu..Bo ziher fuuuuuull veselaaa:)SmileSmile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour   Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Pesmi na koncertu Mi Delirio World Tour
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Me Hipnotizas in Mi Delirio hita v Bolívii in Uragvaju
» Glasuj za album "Mi Delirio"