Senny* *Protectora de Anahi*
Število prispevkov : 2893 Rojstni dan : 03/08/1990 Age : 34 Opozorilne točke : Registration date : 18/10/2008
| Naslov sporočila: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Ned Maj 16, 2010 12:09 am | |
|
Pevka je povedla, da je pismo, ki ji ga je poslal brazislki pisatelj Paul Coelho najlepše darilo, katerega je lahko prejela za svoj 27. rojstni dan.
Mehiško igralko in pevko Anahi je zelo presenetilo, ko je izvedela, da ji je brazilski pisatelj Paul Coelho namenil sporočilo v katerem je izkoristil priložnost, da ji čestita za 27.rojstni dan, cilj tega sporočila je pravzaprav bil, da ji nameni nekaj nasvetov v zvezi s kariero.
Avtor "El Alquimistar" je začel svoje sporočilce s toplim pozdravom "Draga Anahi" in nadaljeval govoriti o tem, kako je izvedel za njo kot tudi za ostale RBD člane: "Pred približno dvemi leti sem v svojo pisarno začel premejati ogromno mailov v katerih so me fani prosili, da podpišem knjigo zate".
Za tem se je začela plesti vez med njim in fani izvajalke pesmi "Me Hipnotizas", kateri so mu obljubili, da mu bodo pomagali s promocijo nove knjige "O Aleph", katera bo izšla avgusta 2010. Brazilca je začelo zanimati kdo je ta punca, katero imajo fani tako zelo radi: "Odločil sem se da kupim tvoj CD Mi Delirio".
Za tem, ko se je zahvalil njenim fanom je nadeljaval: "Sem starejši kot ti in poznam veliko več dobrih stvari in zank, ki jih prinese slava".
Potem je priznal pravi motiv tega sporočila, z njo je želel deliti stvari, ki se jih je naučil v svoji 20 letni karieri. Priporočal ji je, naj vedno vrjame v svoje delo in naj bo vzhičena zaradi tega, da ne sme nikoli obupati na pol poti, in naj se ne pusti, da jo kritike potočlejo in pa predvsem naj ne pozabi, da ni sama.
Na koncu mu je pevka napisala zahvalno sporočilce v katerem je povedala, da je to njeno najlepše darilo: "Kako naj povem v par besedah kar sem pravkar začutila? Hvala gospod! Hvala zato ker ste mi z vsako besedo razvetili mojo pot in vlili vero, da se sanje res uresničujejo. Hvala, da ste nas naučili, da moramo biti borci in da z vsakim korakom gradimo svojo osebno legendo. Z vso svojo ljubeznijo. Hvala @paulocoelho. | |
|
Mrs.Tinkerbell *Fairy especial*
Število prispevkov : 177 Rojstni dan : 21/07/1999 Age : 25 Anahi je : oseba, ki jo spoštujem in ko me boli uho...je ona moj balzam,...hehe Opozorilne točke : Registration date : 19/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Ned Maj 16, 2010 1:59 pm | |
| | |
|
Tinnca. *Peter Pan*
Število prispevkov : 424 Rojstni dan : 27/11/1993 Age : 30 Kraj : Novo mesto. Anahi je : Najbolša ;* Opozorilne točke : Registration date : 30/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Ned Maj 16, 2010 4:11 pm | |
| | |
|
aNaHii.<33 *Fairy especial*
Število prispevkov : 1179 Opozorilne točke : Registration date : 30/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Ned Maj 16, 2010 4:32 pm | |
| Je mogla bit res ful vesela!! | |
|
Senny* *Protectora de Anahi*
Število prispevkov : 2893 Rojstni dan : 03/08/1990 Age : 34 Opozorilne točke : Registration date : 18/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Ned Maj 16, 2010 4:48 pm | |
| ja res je bla vesela..tko koda bi vi dobl sporocilo od nje...bi se vam super zdel ane | |
|
Any *Tinkerbell*
Število prispevkov : 230 Rojstni dan : 08/03/1991 Age : 33 Opozorilne točke : Registration date : 30/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Pet Maj 21, 2010 4:29 pm | |
| Kok lepo vesela za njo | |
|
*campanita** *Fairy especial*
Število prispevkov : 112 Rojstni dan : 06/11/1988 Age : 36 Opozorilne točke : Registration date : 06/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Pet Maj 21, 2010 10:49 pm | |
| Sicer to sm že vidla ko je blo tud na twitterju objavlen..in sm res bla ful vesela zanjo!!! | |
|
amadeja_anny *Tinkerbell*
Število prispevkov : 169 Rojstni dan : 28/09/1995 Age : 29 Opozorilne točke : Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Sob Maj 22, 2010 7:03 pm | |
| | |
|
speliika<3 *Peter Pan*
Število prispevkov : 554 Rojstni dan : 22/02/1994 Age : 30 Kraj : ...dreamz...RBD=) Opozorilne točke : Registration date : 10/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha Ned Maj 23, 2010 8:55 pm | |
| Ooo kok lepoo<3 sm ful vesela zanjo, ker itak kar njo veseli tut mene | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anahi praznuje svoj rojstni dan z darilom Paula Coelha | |
| |
|